Hagyatéki eljárás


Partnereinknek

A Családfa Kft. teljes körű kutatást és az örökösök felkutatásával kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt, specializálódva azokra az esetekre, amikor a kutatás Kelet- és Közép-Európában, illetve a volt Szovjetunióban vagy Izraelben található családi eredetre vezet. Számos külföldi partnerünk rendszeresen fordul hozzánk, amikor a fent említett földrajzi területeken történő örökösök kereséséhez segítségre van szüksége. Az alapos és mélyreható családfakutatással kezdve a Családfa Kft. felkutatja és felveszi a kapcsolatot a potenciális örökösökkel, megbeszéli az ügyet érintő kérdéseket, megköti a sikerdíjas megállapodásokat és beszerzi az összes szükséges bizonyító erejű dokumentumot, beleértve azok fordítását és közjegyzői hitelesítését.

Mindig örömmel bővítjük hálózatunkat és kötünk új partnerségeket. Ha segítségünkre és szakértelmünkre van szükségük a kutatásukban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: örömmel állunk azonnal munkába.

Ha bármilyen további kérdése van vagy szeretne árajánlatot vagy felvilágosítást kapni, akkor kérjük, hogy forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon.

Írjon nekünk!

family-tree-inverse-logo
FAMILY TREE LTD. – CSALÁDFA KFT.

Nemzetközi örököskutató iroda.
Alapító tagja az Örököskutatók
Magyarországi Egyesületének.

(A Családfa Kft. a Budapesti Cégbíróságon
a 01 09 673 772 számon van bejegyezve)

régi fotók egy asztalon
Irodánk:

1036 Budapest, Bécsi út 83.

Levelezési cím:

1301 Budapest, Pf. 72.

Telefon:

(+36 1) 453 7020

E-mail:

probate@familytree.hu

Web:

www.familytree.hu

facebook-ikon linkedin-ikon
Családfa Kft.

Adatkezelési tájékoztató

GY.I.K.

Copyright © Website:

Juda

Webdesign:

AB Design

apg-tagság logo