Hagyatéki eljárás


Kapcsolatba lépett Önnel a
a Családfa Kft.?

Ez egy remek hír! Ha felvettük Önnel a kapcsolatot, az azt jelenti, hogy Ön részben vagy teljes mértékben jogosult lehet egy örökségre, és hogy jelenleg azon dolgozunk, hogy azonosítsuk és felkutassuk a végrendelet nélkül elhunyt személy hagyatékának jogos örököseit.

A Családfa Kft. egy nemzetközi örököskutató iroda, melynek székhelye Budapesten található. A Családfa Kft. 1991-es megalakulása óta magas színvonalú segítséget nyújt az örökösöknek és különböző cégeknek a hagyatéki ügyek elejétől azok végéig. Általában külföldi partnereinktől kapunk kutatási felkéréseket, vagy magunk találunk olyan ügyeket, ahol a fő feladatunk genealógiai kutatás segítségével az ismeretlen örökösök megtalálása vagy olyan ismert örökösök tájékoztatása, akiket a hatóságok nem tudnak elérni. Teljes körű kutatást végzünk, összegyűjtjük az összes szükséges bizonyító erejű dokumentumot és segítünk a bírósági eljárásban. Amikor azonosítjuk és felkutatjuk a végrendelet nélkül elhunyt személy hagyatékának lehetséges örököseit, akkor szolgáltatásainkat sikerdíjas megállapodás alapján nyújtjuk. Miután Ön átnézte a feltételeket és beleegyezett azokba, akkor aláírhatja és visszaküldheti a megállapodást a Családfa Kft. részére.

Fontos megjegyezni, hogy a Családfa Kft. megállapodásai sikerdíjasak, ami azt jelenti, hogy ha bármilyen okból kifolyólag Ön nem örököl semmit, akkor nem kérünk semmilyen fizetséget. A díjazásunk teljes mértékben a folyamatban lévő ügy sikeres lezárásán alapul. A lehetséges örökösök kockázatmentesen lépnek a megállapodásba és mi csak az ügy sikeres lezárása után kapjuk meg a díjazásunkat.

Írjon nekünk!

family-tree-inverse-logo
FAMILY TREE LTD. – CSALÁDFA KFT.

Nemzetközi örököskutató iroda.
Alapító tagja az Örököskutatók
Magyarországi Egyesületének.

(A Családfa Kft. a Budapesti Cégbíróságon
a 01 09 673 772 számon van bejegyezve)

régi fotók egy asztalon
Irodánk:

1036 Budapest, Bécsi út 83.

Levelezési cím:

1301 Budapest, Pf. 72.

Telefon:

(+36 1) 453 7020

E-mail:

probate@familytree.hu

Web:

www.familytree.hu

facebook-ikon linkedin-ikon
Családfa Kft.

Adatkezelési tájékoztató

GY.I.K.

Copyright © Website:

Juda

Webdesign:

AB Design

apg-tagság logo